keskiviikko 27. elokuuta 2014

Freeman kasvonaamiot; Chocolate & Strawberry ja Pomegranate


Olen hurahtanut kasvonaamioihin, kuten monta kertaa aikaisemminkin. Itse olen ollut liian laiska käyttämään naamioita säännöllisesti, koska niiden vaikutusaika on niin pitkä ja käyttäminen niin sotkuista. Aina niitä tekosyitä löytyy! Nyt kun innostus iski taas, päätin kokeilla ensimmäisenä Peel-Off -naamiota. Tästä lisää alempana. Ostin molemmat naamiot Hämeenlinnan Prismasta, hintaa kummallakin oli 5,20€. Näin näitä myös Citymarketissa, mutta siellä valikoima oli huomattavasti suppeampi, eikä näitä kumpaakaan ollut. Aiemmin olen ostanut niitä "näytekokoja", jotka on jotain 2€ kappale, joten säästöä tulee huomattavasti näitä isoja purkkeja (150ml) ostaessa. 


Peel-Off versio on siis granaattiomena, joka lupaa muunmuassa kirkastaa ja vahvistaa ihoa. Tämän ostoon päädyin Peel-Off ominaisuuden takia, kuten postauksen alussa mainitsin; olen laiska. Naamio, jonka saat vain repiä pois sen kuivuttua kuulostaa erittäin helpolta. Sitä se onkin. Tosin kerroksen täytyy olla melko paksu, jotta naamion saa poistettua isompina osina, pieniä paloja on ärsyttävä repiä. Repimisellä en tarkoita siis mitään väkivaltaista REPIMISTÄ vaan kevyttä vetämistä.

" KASVONAAMIO kaikille ihotyypeille
Filmimäinen kasvonaamio sisältää granaattiomenauutetta, joka kirkastaa ja vahvistaa ihoa. Mukana myös "Mega 8 Complex" -yhdistelmä tehokkaita antioksidantteja: goji, acai, granaattiomena, mango, mangosteen, karpalo, monihedelmä ja mustikka, jotka auttavat vähentämään ihovaurioita. Tuotetta ei ole testattu eläinkokeilla eikä se sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia." 

Melkoinen lista kaikenlaista sisältöä. Olen tätä käyttänyt nyt muutaman viikon noin 1-3 kertaa viikossa fiiliksen mukaan ja kokemus on ollut erittäin hyvä. Heti käytön jälkeen olen huomannut, että iho on jotenkin raikkaamman ja kirkkaaman näköinen ja sävyerot ovat vähentyneet huomattavasti. Valitettavasti kirkastava vaikutus ei ole kovinkaan pitkäaikainen. Iho tuntuu käsittelyn jälkeen todella pehmeältä, puhtaalta ja tasaiselta, tykkään kovasti. Isoin syy suurkäytölle (ei ehkä ihan kolmea kertaa viikossa tarvitsisi käyttää minun ihollani) on ehkä ollut se, että on hauska tunne kun naamio alkaa kuivua ja tuntuu selkeästi kireämmältä. Naamion poistaminenkin on hauskaa. Minulla ei kovin paljoa kasvoissa iho-ongelmia ole, lähinnä satunnaiset finnit ja useammin ilmenevät kuivat läiskät. Kuivat läiskät ovat muuten erittäin ärsyttäviä, mutta pidän peukkuja, että tämä naamio täyttää lupauksensa ja vähentää ihovaurioita! Vielä ei ole suuria järisyttäviä muutoksia tapahtunut, mutta hyvään suuntaan ollaan menossa.


Koostumukseltaan naamio on todella tahmeaa, joka tekee levityksestä hieman haastavaa. Se on täysin väritön. Vaikutusajaksi sanotaan 5-10min, mutta itsellä se 10 minuuttiakaan ei ole riittänyt. Ehkä 15min suurinpiirtein. Yleensä odotan siihen asti, että naamio on täysin kuiva ja valmis poistettavaksi, tuijottamatta kelloa. Naamio levitetään puhdistettuihin kuiviin kasvoihin.

Kaikenkaikkiaan voin suositella tätä kaikille ihotyypistä riippumatta. Itselläni on sekaiho, joka on paikkapaikoin todella kuiva.


Perinteisempi kuivaksi koppuraksi kuivuva savinaamio on suklaa & mansikka, joka lupaa parantaa ihon sävyä, pienentää ihohuokosia, tasoittaa ja pehmentää ihoa. Täytyy heti alkuun sanoa, että kuivalle iholle en suosittele. Naamio tuntuu pahentavan kuivuutta. Kokeilin tätä ensimmäisen kerran koko kasvoille, jota en enää toiste tee. Kasvoja kiristi poskista ja suun ympäriltä. Minulla on kovin laajentuneet ihohuokoset erityisesti nenän alueella, joten nenän alueella aion tätä käyttää jatkossa, sillä se oli ainoa paikka missä kuivumista en havainnut. Uskoisin tämän naamion sopivan öljyiselle ja normaalille iholle hyvin.

"Kasvonaamio
Nauti suklaan ja mansikan tuoksusta samalla, kun naamion sisältämät savet parantavat ihon sävyä ja pienentävät laajentuneita ihohuokosia. Shea- ja kaakaovoi tasoittavat ja pehmentävät ihoa. Normaalille ja sekaiholle. "

Noniin, siellä se tulikin. Kuivalle iholle tätä ei edes suositella. En suosittele kyllä kenellekään, jolla on huomattavasti kuivia kohtia/alueita kasvoillaan. Naamiossa oli positiivista nimenomaan tuoksu! Teki melkein mieli syödä se... ei sentään, mutta herkulliselta tuoksui. Nenän päällä huomasin (tai sitten vaan halusin huomata) ihohuokosten pienentyneen jonkin verran.


Koostumukseltaan paksua, väriltään vaalean ruskeaa ja levittyvyydeltään savimaista(?). Savimaisella haen sitä, että vaati melko paljon tuotetta naamion levittämiseen tasaisesti kasvoille ja sitä, että tuote muistutti oikeasti jotakin laimennettua saventapaista ainetta. Naamiota suositellaan käytettäväksi kahdesti viikossa tai tarvittaessa. Vaikutusajaksi tälle ei ole annettu mitään, vain se että huuhtele lämpimällä vedellä naamion kuivuttua. Naamio kuivuu miltei ihoni väriseksi, ja "halkeilee". Kokeillessani tätä naamiota, laitoin sen ennen suihkuun menoa, jotta sain huuhdeltua sen pois suihkussa mukavammin kuin lavuaarin päällä. Lisäksi vältyin lavuaarisotkulta! Suosittelen tämän tyyppisiä huuhdeltavia sotkuisia naamioita yms. käyttämään ennen suihkua ja huuhtelemaan pois suihkussa.

Jos minun täytyisi nyt sanoa kumpi on lempparini, niin arvata saattaa, sanoisin että Peel-Off granaattiomena. Ihan vain siksi, että kyseinen tuote soveltuu koko kasvoilleni, on helppokäyttöisempi ja hauskempi. Suosittelen kokeilemaan Freemanin tuotteita, olen kuullut paljon hyvää myös sarjan kuorinta-aineista sekä muistakin naamioista. Jatkossa aion käyttää Peel-Offia noin 2 kertaa viikossa ja savinaamiota kerran viikossa nenän alueella.

Jätäthän kommenttia alle, jos jäi kysyttävää. Haluaisin myös tietää, jos olet Freemanin tuotteita kokeillut, mitä mieltä tuotteesta olet ja mitä sinä suosittelisit millekin ihotyypille. Kiitos, että jaksoit lukea näinkin pitkän puuduttavan tekstin loppuun asti! :) Ainiin, ja kerrothan, onko tämän tyyppiset postaukset mieluisia, menetteleviä vai ehdoton inhokki ja missä asioissa voisin parantaa (Asiallisesti kiitos!).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! ♥