perjantai 19. syyskuuta 2014

Koko kynnen tarrat

Sain taas valita muutaman tuotteen kokeiltavaksi ja arvosteltavaksi Bornprettystoresta, siellä on todella halpaa, tähän astiset tuotteet ovat olleet kaikki hyvä laatuisia. Ilmaiset postituskulut, jos et halua maksaa seurantatunnuksesta tai nopeasta toimituksesta! Tein sinne viime viikonloppuna muuten tilauksen meikkituotteista, kerron sitten tarkemmin tilaamisesta ja tilauksen kulusta. 


Ensimmäisenä tartuin näihin koko kynnen tarroihin. En ole koskaan kokeillut tällaisia, jotenkin tuntuu että tarrat eivät pysy millään, joten eihän tällaiset koko kynnen tarrat voi olla hyviä. Tällä hetkellä tarrat maksavat 3,19$ eli 2,47€. Kokeilemisen arvoiset todellakin.

Kuten paketista näkee, Melodi lupaa tarrojen kestävän 7 päivää, kiiltoa, ei kuivumisaikaa eikä suttaantumista. Eli manikyyri ilman lakkaamisen sotkeutumisia tai kuivumisaikoja. Kuulostaa hyvältä.

Ajattelin laittaa pohjalakaksi kerroksen mustaa, koska lakkaukseni kuluvat kärjistä yleensä jo päivässä, etenkin töissä. Lisäksi ei haitannut jos tarra meni hitusen enemmän toiselle sivulle tms. koska musta pohjalakka piilotti sen hyvin. Näin jälkikäteen on hyvä käydä Youtubessa katsomassa löytyisikö tutoriaalia tähän, itse siis tein ihan oman pään mukaan ilman ohjetta. Cutenails on tehnyt hyvän tuton.

Nämä olivat kynsilleni juuri sopivan kokoisia, pienimmästä aina astetta suurempaan. Jos koko ei ole sinulle sopiva, voit valita hieman kynttäsi suuremman ja leikata sivuja kapeammaksi, mutta muista pikku hiljaa pieniä suiruja välttääksesi sen, että leikkaat palan liian kapeaksi. Otin tarra kerrallaan, irrotin kalvon ja sitten tarran. Koitin parhaani mukaan asettaa tarran mahdollisimman lähelle kynsinauhoja ja samalla mahdollisimman keskelle kynttä. Yllättävän haastavaa, muttei mahdotonta ja harjoituksella oppii. Sitten aloin painella tarraa sivuilta kynnelle. Tässä kohtaa minulla oli ongelmana se, että kaareviin kynsiini oli vaikea painella tarra kiinni ilman ruttuja. Aina rutun ilmaantuessa irrotin tarraa sen verran, että ruttu suoristui. Tarrat ovat muuten todella ohuita, muttei niin ohuita ja hauraita kuin koko kynnen siirtokuvat, joten tarroja pystyy paremmin asettelemaan paikalleen. Näiden laitossa meni yllättävän vähän aikaa, vaikka jouduin osan kanssa useampaan otteeseen irrottelemaan ja laittamaan uudelleen. Täytyy kehua liimapintaa ehdottomasti, nimittäin tarra kiinnittyi kerta toisensa jälkeen napakasti. Iso plussa! Kun olin saanut tarran paikoilleen viilasin kynnen kärjestä ylimenevän osan pois. Kun olin saanut tarrat laitettua toisen käden kynsiin, laitoin kerroksen HK Girlin pikakuivattajaa. Pikakuivattaja muuten tuntui ikäänkuin suoristavan osan rutuista. Muistathan laittaa päällyslakan myös kynsien kärkiin, jottei tarrat pääse irtoilemaan kärjistä. Sitten tein toisen käden samallailla, ja laitoin vielä joka kynteen toisenkin kerroksen päällyslakkaa varmuuden vuoksi.

Nämä kynnet ovat olleet minulla nyt kymmenettä päivää. Yksi ainoa kynsi on menettänyt tarran, mutta se tapahtui pienessä "onnettomuudessa" sormeni jäi nimittäin kynnen kohdalta koiran hihnan kiinnitysnipsuun jumiin (älkää kysykö miten tämä on mahdollista, en todellakaan tiedä :D) ja tarra rullaantui tyvestä sen verran etten millään meinannut saada sormeani pois! Jouduin lopulta repimään tarran kokonaan pois, mikä ei ollut meinaan niin helppoa kuin luulin. Kärkikulumaa on yllättävän vähän, tarrat eivät ole irtoilleet erityisemmin, hieman tyvestä rullaantunut, muttei pahasti tai ainakaan niin, että se kaukaa katsottuna häiritsisi tai pistäisi silmään.Nappasin juuri äsken nopean kännykkäkuvan kynsistä, tarkoituksella niin että tyvet näkyvät selkeästi. Vaikka tarrat ovat hieman rullaantuneet, ei niitä saanut nypättyä irti (oli pakko kokeilla).

Kaiken kaikkiaan:

+ Erittäin halvat, mutta laadukkaat
+ Pysyvät oletettua PALJON paremmin
+ Ei kuivumisaikaa tai suttuja
+ Ei vaadi suuria kädentaitoja
+ Kaunis kuvio
+ Suhteellisen helppo käyttää, hieman harjoitusta vaatii
+ Sopivan kokoiset kynsilleni
+ Huomattavasti helpommat kuin koko kynnen siirtokuvat

- Asetteleminen vaatii hieman harjoittelua
- Kaareville kynsille asettelu ilman ruttuja on haastavaa

Jos et ole vielä kokeillut, kokeile ihmeessä! Suosittelen näitä jokaiselle, vaikka mainitsin kaarevien kynsien haasteellisuuden niin ei kannata pelästyä. Nopeasti oppii hyvän tekniikan ja lopputulos on vaikea pilata. Jos olet kokeillut koko kynnen siirtokuvia ja epäonnistunut niiden kanssa, suosittelen kokeilemaan koko kynnen tarroja, itse koin ne paljon helpommiksi. 

Oletko kokeillut koko kynnen tarroja? Mitä mieltä olet niistä? Jos et ole vielä kokeillut, aiotko?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! ♥