maanantai 29. syyskuuta 2014

Maybelline New York; Browdrama


Minulla on melko monta tuotetta meikkipussissa, jotka haluan teille esitellä ja kertoa mielipiteeni. Kaikki ovat oikeastaan "markettikamaa", joten tuotteet ovat helposti saatavillanne. Facebookiini pomppasi Maybellinen mainos " Se on vihdoin täällä! " ja kuvassa tämä Browdrama kulmakarva maskara. Mietin silloin, että mitä ihmettä, minulla on ollut nämä jo pari kuukautta. Näiden suositeltu hinta on 7,90€, hinta saattaa heitellä hieman marketista riippuen. En tarkalleen muista paljonko näistä itse maksoin, pitäisi aina blogia varten kirjata ne ylös! Ostin siis tumman ruskean ja värittömän, koska olin skeptinen värillisen suhteen ja ajattelin värittömän tulevan varmasti käyttöön.


Browdrama maskaroissa on harjassa tuollainen pieni pallo kärjessä, joka helpottaa levitystä. Olen täysin samaa mieltä. Pallon avulla tuotteen saa helposti juuri siihen kohtaan mihin sen haluaa. Väritön näyttää aivan valkoiselta purkissa, mutta kyllä se väritöntä on kun maskaraa levittää kulmakarvoille. Koostumus on todella paksua, ihmettelin kun ensimmäisen kerran avasin tämän, että tuleeko tällä nyt kamalat paakut, en todellakaan halua kulmiini paakkuja! Onnekseni totesin ettei niitä tulekaan. Kuten arvelinkin, tämä väritön on huomattavasti parempi kuin värillinen. Kerron kohta miksi.

Käytän tätä aina kun meikkaan, jotenkin tämä tuntuu viimeistelevän kulmat. Tykkään käyttää muotoiluun ja täyttämiseen puuterisia kulmakarvatuotteita, ja lopuksi tätä kauttaaltaan karvoihin. Tätä mainostetaan myös "kiiltoa tuovana tuotteena". tämän värittömän kohdalla se pitää paikkansa. Kiilto ei kuitenkaan ole mitään silmille pomppaavaa, vaan mielestäni nimenomaan kauniin loppusilauksen tuova. Jos omistat ns. "villitkulmat", jotka päivän mittaan sojottavat minne sattuu, niin suosittelen kuitenkin etsimään hyvän kulmakarvaGEELIN. Ei maskaraa. Itselläni on suhteellisen omaa elämäänsä elävät kulmakarvat (siellä täällä saattaa olla muutama karva joka on kääntynyt kummallisesti) olen ollut tyytyväinen siihen miten Browdramat pitävät kulmani ojennuksessa. En usko sen kuitenkaan riittävän, jos karvat sojottavat loppupäivästä luonnostaan AIVAN MINNE SATTUU.


Tumman ruskeassa koostumus on juoksevampaa, väri näyttää auringon valossa melko harmahtavan ruskealta, sisällä kattolampun valossa tumman ruskealta. Swatchasin tuotteen kädelle, jotta näette miksi en pidä siitä.


Mascaraa saa painaa hurjan lujaa, jotta maskaran väri tulee kädelle näkyviin, muutoin lopputulos on todella himmeä. Ideanahan ei tietenkään ole saada väriä iholle, vaan nimenomaan karvoihin, mutta silti. Tuotetta ei tunnu kovinkaan paljoa tarttuvan edes karvoihin! Kyllä tämäkin ihan hyvin pitää karvat ojennuksessa, mutta jos kuitenkin mainitaan värillisyys niin olisihan se kiva, että jotakin väriä tästä irti saisi. En sitten tiedä onko käyttäjässä vika, mutta pikaisen googlailun jälkeen tulin siihen lopputulokseen, ettei kovin moni jonka kulmakarvat ovat tummat, ole tuotteeseen tyytyväinen. Sitten taas henkilöt, joilla on vaaleat kulmat ovat olleet ilmeisen tyytyväisiä tästä vaaleampaan versioon. Väriä varmaan saisi, jos kerrostaisi monen monta kerrosta, minä en halua. Lisäksi tämän käyttö on sotkuista, onnistun aina saamaan ihmeellisiä viiruja tai täpliä aikaan. Vika on tässäkin varmaan käyttäjässä?

Maybellinen Browdrama maskarat eivät kuivu koviksi korpuiksi, vaan karvat jäävät hieman "joustavaksi", mikä on omasta mielestäni kiva juttu, sillä en tarvitse superpitoa ja korppukulmat olisivat minusra jo liian teennäisen näköiset.


Kuvassa oikeanpuoleisessa (siinä vesileiman yläpuolella) kulmakarvassa on Browdraman tumman ruskeaa maskaraa ja vasemman puoleisessa ei. Kulmakarvat ovat siskokset, eivät kaksoset (hauska sanonta) Minulla on tuo johon laitoin maskaraa "kaljumpi", toisessa karvat kasvavat tiheämmin. Ero ei silti ole niin suunnaton, että maskara olisi jotenkin taikonut minulle kulmakarvat, ei. Periaatteessa pidän tästä lopputuloksesta, kun olen tuonut himpunverran lisäsävyä kaljumpaan kulmakarvaan, näyttävät kulmani enemmän samanlaisilta. Silti en käyttäisi tumman ruskeaa Browdramaa joka päivä, ehkä kiireessä juurikin toiseen kulmaani.

Värittömästä en ottanut lainkaan kuvaa, sillä efekti ei ole niin järisyttävän erottuva. Jos kiinnostuit Maybellinen Browdrama -tuotteista, suosittelen erittäin lämpimästi väritöntä versiota. Kuten jo kerroin, käytän sitä joka kerta kun meikkaan!

Oletko kokeillut Maybelline New Yorkin Browdrama maskaroita? Mitä mieltä olet?

2 kommenttia:

  1. Jos käyttää kulmageeliä, suosittelen Lumenea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hitsi, puntaroin kaupassa kumman ostan, tämän vai Lumenen. Olisi pitänyt se Lumene ostaa! Täytyy pistää ostoslistalle ;) Kiitos hurjasti kommentistasi!

      Poista

Kiitos kommentistasi ! ♥