lauantai 27. syyskuuta 2014

Moniväriset strassit


Olen tuskin ainoa kynsiväkertäjä, joka tykkää hirmuisesti strasseista ja kristalleista? Minulla on varmasti reilu 30 kiekkoa erilaisia strasseja, helmenpuolikkaita, fimoja yms. Sain jokin aika sitten Bornprettystorelta upeita strasseja kokeiluun, nämä poikkeavat aikaisemmista kokeilemistani siten, että nämä ovat mielestäni enemmän kristallin muotoisia ja "oloisia". Täältä löydät tuotteen Bornprettystoren nettikaupasta, hintaa näillä on 3,23€ ja kiekossa näitä on 240 kpl. Bornprettystorelta on todella helppo tilata ja maksu käy helposti PayPalin avulla.  (En hyödy linkkien avaamisesta mitenkään, niiden avulla vain löydät tuotteen nopeasti ja yksinkertaisesti nettikaupasta) 


Huomioni kiinnitti näissä strasseissa erityisesti näiden väriloisto! Se on livenä vielä upeampi ja täytyy sanoa, että nämä olivat todella hankala kuvata, sillä värejä löytyy eri kulmista niin paljon. Yritin kuitenkin saada mahdollisimman hyvin näkymään teille sitä upeaa väriloistoa. Nämä eivät siis ole perinteisiä kirkkaita strasseja, tykkään. 


Kuva on otettu huonosta kulmasta, pahoitteluni. 

Pienen miinuksen kuitenkin näille annan siitä, että pienimmätkin ovat turhan isoja. Joten jos sinulla on pienet lyhyet kynnet, saattaa isoimmat jäädä käyttämättä. Bornprettystoren sivuilla ei lue näille lainkaan mittoja, joten koitin mitata nämä en kuitenkaan löytänyt perinteistä viivotinta, joten jouduin sähläämään rullamitan kanssa.. Ei ollut sekään helppoa! Hah. Strasseja on kolmea eri kokoa ja suurinpiirtein mitat ovat pienimmästä isoimpaan: 3mm, 4mm, 6mm. Mitat ovat hieman yläkanttiin, ajattelin että parempi niin kuin väittää näitä pienemmiksi kuin ne ovat. Mitat tietysti heittelevät hieman jokaisen strassin kohdalla, mutta eihän sitä kynsillä huomaa. Onneksi. En olisi ikinä uskonut, että mittaaminen voi aiheuttaa näin paljon haasteita.  


Tältä strassit näyttävät kynsillä. Kallistun usein yksinkertaiseen strassikoristeluun, jos en keksi mitään tai äkkiä pitää tehdä jotakin. Kynsillä on Wet n Wildin Fergie -kokoelman sävy nimeltä Miami Spirit. Harvoin tulee tartuttua vihreään kynsilakkaan, mutta nyt jotenkin tuntui siltä. Miami Spiritistä löytyy googlaamalla TODELLA PALJON kuvia, joissa jokaisessa se näyttää erilaiselta. Suurimmassa osassa lakka on enemmänkin turkoosi ja hieman liian sininen. Kuvailisin itse Miami Spiritiä enemmänkin tumman vihreäksi, sellainen "metsäinen sävy".  En tiedä, onko jotkut bloggaajat ihan oikeasti saaneet lakasta shimmerin noin hyvin näkyviin, minä en millään meinaa kynsillä edes erottaa sitä.

Käytin kynsillä kahta pienempää kokoa, kuten huomaatte keskimmäinen kokokin on suhteellisen iso, itse koen sen kuitenkin juuri sopivaksi omalle kynnelle. Kiinnitin strassit kynsiliimalla ja päälle laitoin kaksi runsasta kerrosta HK Girlin pikakuivattajaa, Hyvin ovat pysyneet kynsillä, ei ole tarvinnut varoa erityisemmin, yleensä isot koristeet tippuvat kynsiltäni heti töihin päästyäni, nämä pysyivät. Useimmat strassit samentuvat jo heti ensimmäisellä päällyslakka kerroksella, nämä eivät omasta mielestäni samentuneet. Toinen runsas kerros samensi hieman pienempiä strasseja, mutta eivät kuitenkaan samallailla kuin laatikostani löytyvät kirkkaat strassit samenisivat. Tämäkin riippuu täysin siitä, mitä pitää pahana samentumisena ja mitä ei.

Huomasin tätä postausta kirjoittaessani pienen ristiriidan. Kuvat, joissa on vain strasseja ovat huikean monivärisiä ja kynsillä ne näyttävät todella pliisuilta. Haluan täsmentää sitä, että kynsikuvat on otettu puhelimen kameralla ja muut järjestelmäkameralla. Valaistus ja muut tekijät myös aiheuttavat pliisun vaikutelman. Älkää antako sen häiritä.


+ Väriloisto
+ Halvat
+ Eivät samene huomattavasti
+ Helppo käyttää

- Isot koot


Kuuluuko strassit teidän "teen jotain nopeaa, helppoa ja yksinkertaista" kynsikoristeluun? :) 

Kaikki tässä postauksessa esitetyt mielipiteet ovat täysin omia rehellisiä mielipiteitäni, en hyödy linkkien avaamisesta tai mahdollisista ostoksista mitenkään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! ♥