perjantai 5. syyskuuta 2014

Ripaus väriä luomille


Kuulun niihin ihmisiin, jotka useimmiten käyttävät nudesävyjä; lähinnä ruskeaa. Ostin tiistaina Kicksistä Viva la Divan luomiväripaletin, jossa on todella shimmerisiä upeita luomivärejä. Kuvan löydät postauksen lopusta, mutta aikeena on tehdä tuotteesta ihan oma postauksensa lähiaikoina. Paletista löytyy myös kirkkaita värejä, jotka ovat minulle hieman vieraampia. Tänään kuitenkin päätin tarttua hieman värikkäämpiin sävyihin, hillitysti kuitenkin.


En ole tottunut ottamaan kuvia itsestäni niin että meikin kuuluisi tulla kivasti esiin, onko jollakin hyviä vinkkejä? Valaistuksen kanssakin oli suuuria ongelmia, tähän koitan saada ratkaisun piakkoin. Yllä oleva kuva vastaa paremmin ihonväriäni. Käytetyt tuotteet: 
Loreal True Match -meikkivoide, sävy D3 W3 Golden Beige
Rimmel Match Perfection -puuteri, sävy 001 Transparent
Loreal Paris Glam Bronze duo, sävy 102 Brunette Harmony
Seppälän poskipuna, sävy 02 Pink Dream
Maybelline New York Dreamlumitouch, sävy 02 Nude
Viva la Diva kulmaväri duo, sävy 1 Dark
Maybelline New York Browdrama, sävy Transparent
Loreal Paris Super Liner Perfect Slim, sävy Intense Black
Loreal Paris False Lash Wings Intenza, sävy Intense Black

Olen täysin rakastunut Loreal True Match -meikkivoiteeseen. Se levittyy todella kivasti, peittävyys on hyvä (tosin ei täysin peittävä) ja löysin mielestäni ensimmäistä kertaa oikeasti kivan sävyn ruskettuneelle iholleni. Kerrostin sitä hieman kohtiin joissa kaipasin hieman lisää peittävyyttä ja korostin kasvonpiirteitä sekä peitin karmeita silmänalusiani Dreamlumitouch -valokynällä. Jos valokynää käyttää silmänalusissa, kannattaa levittää tuotetta myös hieman nenänvarteen ja kolmion malliin silmien alle, ja häivyttää hyvin! Jos laitat vain silmien alle, jää rumat vaaleat rinkulat, eikä se ole kaunista. Kiinnitin kaiken nestemäisen meikin Rimmelin irtopuuterilla.

Muotoilin kulmat Viva la Divan kulmavärillä, joka on paras löytämäni sävy tähän mennessä. Kulmani ovat siitä typerät, että yläpuoli kaipaa mielestäni kovasti lisäväriä, kun kaikki karvat pakkautuvat alas. Jos tuossa nyt on mitään järkeä.. Muilla samaa ongelmaa? Pitääkseni karvat edes jotenkuten ojennuksessa käytin Maybellinen Browdrama -väritöntä kulmakarvageeliä.

Varjostin kasvoja kevyesti; sipaus bronzeria poski- ja leukaluun alle. Poskipunaa käytin poskipäille reippaammin tuomaan tervettä hehkua kasvoille.


Häivytin luomivakoon oranssia väriä, pyrin saamaan väriä eniten silmän ulkonurkkaan. Häivytin väriä myös kulmakarvoja kohti, jotta kaikki värit, joita luomivakoon laitoin, näyttäisi hyvin häivytetyltä. Koko luomelle laitoin kevyesti pinkkiä sävyä, jonka häivytin kulmavakoon. Silmänulkonurkkaan laitoin punaruskeaa sävyä, kuten arvata saattaa, häivytin sen kevyesti luomivakoon noin puoliväliin asti. Alaripsien rajaan laitoin sinistä luomiväriä, yhdistäen sen sekä ulko- että sisänurkasta yläluomelle, jotta kokonaisuus näyttäisi "jatkuvalta". Luomiväri tuntui kaipaavan rajausta, jossa on pitkä "siipi". Muuten pyrin pitämään rajauksen suhteellisen ohuena: minulla on niin pienet silmäluomet että jos rajaus olisi kovin paksu luomella ei näkyisi värejä enää. Viimeistelin lookin kahdella kerroksella Loreal Paris False Lash Wings Intenza -ripsiväriä sekä alaripsiin yksi kevyt kerros.


Käytätkö rohkeasti kirkkaita luomivärejä vai pysytteletkö neutraaleissa? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! ♥