keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Rokkiprinsessan kynnetRokkiprinsessa oli ensimmäinen sana, joka näistä kynsistä tuli mieleen. Idea kynsiin lähti mustista sydämenmuotoisista koristeista. Halusin ehdottomasti kokeilla niitä, mutta mietin todella pitkään minkälaiset kynnet tekisin. Koristeet ovat BornPrettyStoresta. Täältä löydät mustat koristeet

Keskisormessa ja nimettömässä pohjalla on kaksi kerrosta Seppälän vaaleanpunaista lakkaa, numero 20 luulisin, kuvissa näyttää liian liilalta, pahoittelen. En ole kyseisen lakan suuri fani, se on melko hankala levittää eikä koostumuskaan kovin kummoinen ole. Pari kynttä sillä vielä pystyy lakkaamaan menettämättä hermojaan. Päälle laitoin muutamat sydämet kirkkasta lakkaa käyttäen. Täytyy antaa pientä miinusta kyseisistä koristeista; monessa yksittäisessä koristeessa oli rumasti "ylimääräistä", mustaa akryyliä törrötti siellä täällä. Olen huomannut, että monissa helmenpuolikkaissa, oli sitten tavallisia pyöreitä tai eri muotoisia, niin yllättävän monessa on ollut rumia törröttimiä. Oletteko huomanneet samaa? Muuten tykkään näistä kyllä, sopivan kokoisia ja hyvin pysyvät kirkkaalla lakallakin. 

Etusormessa ja pikkurillissä on kaksi kerrosta mustaa lakkaa, joka on Cesarshopista kaviaarikynsipaketista. Päälle kokeilin "kuiva sivellin -tekniikkaa" (joku ihana voisi kertoa oikean termin..), käytin samaa Seppälän vaaleanpunaista lakkaa. Tekniikka on muuten helpoin ikinä, kannattaa kokeilla! Ihastuin lopputulokseen. 

Lopuksi laitoin kaksi kerrosta Glisten&Glow HK Girlin pikakuivattajaa. Pikaisesti kerron mielipiteeni tästäkin; en todellakaan ymmärrä sitä hehkutusta tästä tuotteesta. Minä en pidä sitä mitenkään kummoisena, ainoastaan sen olen huomannut ettei lakka jähmety samallailla kuin Seche Vite. Valaiskaa minua, mikä tässä tuotteessa on niin ihmeellistä? Minulla ei ole koskaan ollut ongelmaa lakkojen kutistumisen tai muun kanssa, joten en koe HK Girliä tässäkään suhteessa sen kummemmaksi.. 


Mitä pidätte kynsistä? Millaiset kynnet teillä on tällä hetkellä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! ♥