maanantai 22. syyskuuta 2014

Sininen luomiväri


Olen ollut pitkään kipeänä, poskiontelotulehdusta ja tällä hetkellä saa niistää ja aivastella kokoajan. Ärsyttävää! Ajattelin nyt kuitenkin raahautua koneen ääreen kirjoittamaan teille nopeahkon postauksen sinisestä luomiväristä.


Sanotaan, että sininen ja violetti korostaa ruskeita silmiä. Harmikseni kumpikaan väri ei kuulu mukavuusalueeseeni. Päätin kuitenkin hieman kokeilla miltä sininen näyttäisi, joten päätin kyhäillä rajauksen sinisillä luomiväreillä. Koitin kovasti saada liukuvärin, mutta osa luomiväreistä oli peittävämpiä kuin toiset ja miltei samannäköisiä luomella. Vähän näkyy kuvissakin se, että silmän ulkonurkassa on tummempaa sinistä kuin sisänurkassa. Koin tämän meikin ihan siedettäväksi, sillä kun sinistä on vain rajauksen verran ja sävy on vaaleaa niin sinisyys ei jotenkin pomppaa silmille.

En nyt sen syvällisemmin paneudu meikin tekovaiheisiin, mutta todettakoon että jälleen oli Viva la Divan luomiväripaletti käytössä. Olen aivan rakastunut siihen! Jos jostakin bongaatte, kannattaa ehdottomasti pulittaa se n. 16€ (ainakin Kicksissä maksoi tuon verran). Suosittelen myös, jos värikkäät luomivärit tuntuvat vierailta, kokeile tehdä niillä rajaus! Aion varmasti jatkossakin kokeilla eri värisiä rajauksia, seuraavaksi varmaankin sitä violettia.


Oletko sitä mieltä, että sininen ja violetti korostaa ruskeita silmiä? Käytätkö voimakkaita värejä silmälookissasi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! ♥