keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Tekoripset.. no kokeillaan!

Minun oli tarkoitus kirjoittaa postaus jo maanantaina, mutta sen verran kipeänä olen ollut/olen edelleen, etten jaksanut. Poskiontelotulehdus on ihan syvältä.


Taas vähän meikkipostausta. En ole koskaan aikaisemmin kunnolla kokeillut tekoripsiä, tai ainakaan saanut niitä liimattua kunnolla kiinni (hah).  Nyt kuitenkin halusin kokeilla ja harjoitella! Katsoin varmaan lähemmäs 20 erilaista tutoriaalia Youtubesta, ja opin erityisesti sen, että liiman ei saa antaa kuivua liikaa. Ostin Citymarketista Eyluren Lengthening Starter Kitin, N 118:n, jossa mukana tulee harjotteluripsi plus "konkreettiset" ripset, kaksi liimaa ja tekoripsien laittoon tarkoitetut muoviset pinsetit. Paketissa sanottiin kuivatusajaksi 20-30sec. kuivatin kuitenkin vain 5-10sec ja onnistui paljon paremmin.  En tee tästä nyt kuitenkaan kunnon tutoriaalia, netti on pullollaan erilaisia, enkä osaisi ensikokeilun jälkeen kunnollista edes tehdä, joten opetellaan yhdessä ja jaetaan vinkkejä toisillemme.

Tein ensin silmämeikin valmiiksi. Rajasin yläluomen hieman paksummin kuin yleensä, jotta tekoripsien nauha ei hyppäisi silmille. Laitoin kevyen kerroksen Lorealin Butterfly Intenza -maskaraa. Moni suosittelee taivuttamaan ripset ensin, mutta minulla on niin pitkät ja jo kaartuvat ripset luonnostaan, että ripset olisivat tekoripsien asettelun tiellä jos ne taivuttaisin. Laitoin tekoripsien nauhaan kauttaaltaan liimaa varmistaen, että sisä ja ulkonurkassakin on kunnolla liimaa. Annoin siis kuivua 5-10sec ja asetin tekoripset luomen keskiosaan mahdollisimman lähelle ripsientyveä, tässä kohtaa käytin viekä sormia. Jos et anna liiman kuivua liikaa, sinulla on enemmän aikaa asetella ripset. Keskityin saamaan sisä- ja ulkonurkan kunnolla kiinni, koska tämän kanssa minulla on ollut eniten ongelmia, käytin apuna paketissa tulleita pinsettejä. Lopuksi painelin tekoripsinauhan kauttaaltaan kiinni. Odotin, että liima on kuivunut ja laitoin vielä kevyen kerroksen maskaraa, jotta omat ripseni sulautuisivat tekoripsiin paremmin.

 


Silmämeikissä halusin ripauksen väriä, en kuitenkaan mitään tummaa ja dramaattista, koska halusin nimenomaan kokeilla tekoripsiä. Luomivärejä käytin taas Viva la Divan Absolutely fabulous eyes! -paletista. Pinkki näytti muuten todella kivalta silmän sisänurkassa, kannattaa kokeilla. Rajauksen "siipi" lipsahti hitusen liian pitkäksi omaan makuuni. Huulilla kokeilin Maybellinen Colorsensational kokoelmaan kuuluvaa Shocking coralia, joka ei muuten ole ihan niin shokeeraava huulillani. Kuinka moni teistä vieroksuu ajatusta huulipunasta? Nostan käteni pystyyn. Olen nyt koettanut opetella pitämään punattuja huulia edes silloin tällöin, mutta kyllä se vieraalta tuntuu. Melkein tuntuu, että jos johonkin haluan mennä niin tekisi mieli pyyhkiä punat pois huulilta. Ihme juttu, mutta jotenkin minulla on niin kamalan kapeat tylsät huulet, että niiden korostaminen punalla tuntuu niin vieraalta. Nyt joku ajattelee miksei se alottanut nudepunilla. Siksi, että en ole löytänyt kivaa nudesävyä ja nämä kirkkaammat viehättää siellä hyllyssä liikaa. Tuntuu inhottavalta tuhlata noin 10 euroa punaan, jota ei sitten välttämättä edes käytä. Haastan itseni käymään kaupassa huulet punattuna! Haastan muuten jokaisen, jolla löytyy se yksi tai useampi puna meikkipussistaan, muttei kehtaa/uskalla käyttää sitä. Kerro ihmeessä jälkifiilikset minulle kommentilla, ja samalla mikä sävy oli huulilla!

Kuvakulma saa nenäni näyttämään niin pöhköltä, älkää antako sen häiritä :D

Oh, katsokaa nyt miten pitkät tuuheat ripset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! ♥