sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Älä ajattele, vaan tee -manikyyri


Kynsillä tällä kertaa pohjalla kolme kerrosta Essien ihanan syvänpunaista Russian Roulettea! Olen myyty. Huomasin jokin aika sitten, että Citymarketissa oli taas Essiet tarjouksessa hintaan 10,20€ ja tajusin tarvitsevani sen kunnon punaisen lakan. Arvuuttelin tämän ja hieman kirkkaamman kanssa, onneksi päädyin juuri tähän! Peittää periaatteessa jo kahdella kerroksella, mutta laitoin kolmannen varmuuden vuoksi. Levittyvyys on älyttömän hyvä, ei karkaa kynsinauhoille mikä on erittäin hyvä asia, punaista on kovin vaikeaa putsailla kynsinauhoilta jälkikäteen. Tässä on leveä suti kuten Suomen Essieissä yleensä on.

Laitoin päälle kerroksen HK Girlin pikakuivattajaa ja huomasin jotakin töhnää jääneen kynnelle. Se fiilis ei muuten ole hyvä! Oli siis pakko koristella. Minulla on aina vaikeuksia koristella punaisia lakkauksia, sillä niistä tulee niin herkästi jouluiset. Onko muilla samanlaista ongelmaa? Päädyin varmaan valintaan: musta ja valkoinen akryylimaali! Aivan fiilis pohjalta tartuin striping brushiin ja aloin koristella. Täytyy tässä kohtaa mainita, että käyttämäni striping brush on ehdottomasti paras kokeilemani. Viivojen teko oli tällä siveltimellä aivan älyttömän helppoa! Tässä linkki sivellinsetistä, jossa ko. sivellinkin on, kertovaan postaukseen.

Ehdoton lempparini on nimettömässä oleva koristelu. Inhokki on keskisormen. Kun ajattelee ja pähkäilee vähiten, syntyy ehkä parhaimmat manikyyrit mielestäni. Tai ainakin omalla kohdallani.Mikä on sinun must have punainen kynsilakkasi?

1 kommentti:

  1. Wet & Wildin punainen on kans todella hyvä! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! ♥