perjantai 3. lokakuuta 2014

Livbox; Lokakuu 2014


Tänään on Livbox päivä ! Ainakin minulla. Mitenkäs teillä? En osannut ollenkaan odottaa pakettia saapuvaksi jo näin alkukuusta, joten jännitys ei ollut kerennyt niin huimaksi. Oli tietenkin jännittävää avata ylläripakettia, joka tässä kuussa kantaa teemaa " Roosa on supernaisen väri ". Miten minulla ei ollut käynyt mielessäkään, että teemana voisi tässä kuussa olla Roosa nauha? Hieno asia on se, että jokaisesta tilatusta Livboxista on mennyt euro Roosa nauha -keräykseen.

Paketissa tuli 5 tuotetta, joista en yhtään osaa sanoa mikä on täysikokoinen ja mikä ei. Heti teeman nähtyäni, arvasin että nyt on kynsilakkakin boxissa, olihan siellä! Ainiin, tuotteet ovat kaikki tottakai teeman mukaisesti, vaaleanpunaisia!


Boxi sisälsi tällä kertaa kolme hiustuotetta, yhden päivävoiteen ja kynsilakan.

Lumenen tämän vuoden Roosa nauha -lakka on hiekkaisen karhealla mattaefektillä kruunattu glitterlakka. Minulla ei kauheasti ole kokemusta Lumenen lakoista, kiva päästä kokeilemaan!

Bonacure Oil Miraclelta oli kaksi tuotetta; Rose Oil Hair & Scalp Shampoo sekä Rose Oil -öljy. Shampoon luvataan hemmottelevan ja kosteuttavan hiuksia ja hiuspohjaa "kietoen ne kevyen pehmeään huntuun". Okei. Välittömästi sileät ja kiiltävät hiukset tekemättä niitä raskaiksi. No kyllähän minä kokeilen tätä varmasti, mutta en jotenkin hypi riemusta tästä tuotteesta. Rose Oil rauhoittaa ja ravitsee hiuksia ja hiuspohjaa tekemättä niitä raskaiksi. Tällä on muuten monta käyttömahdollisuutta: hiuspohjan hierontaan ennen shampoopesua, kosteisiin hiuksiin ennen föönausta tai kuivien hiusten viimeistelyyn. Ihan mielenkiintoinen kyllä, jotenkin arveluttaa tuo monikäyttöisyys, voiko yksi tuote todella olla noin moneen eri käyttötarkotukseen?

Osis+ Blamination -hiuslakka, antaa kampauksiin upeaa pitoa ja kiiltoa. Jättää hiukset pehmeän samettisiksi ja helposti käsiteltäviksi. Täytyy sanoa, että ensireaktio oli "TAAS?", juuri olen päässyt testailemaan viime boxissa tullutta hiuslakkaa (joka on muuten todella hyvä!!), ja nyt tuli toinenkin. Täytyy kuitenkin plussaa antaa pakkauksesta, tykkään tosi paljon.

Aco FACE young - mattapinnan jättävä päivävoide. Kevyt ja tehokkaasti kosteuttava. Ehkäisee epäpuhtauksien syntymistä ja ihohuokosten tukkeutumista. Hajustettu. Tämä tuote vaikuttaa mielenkiintoiselta, tuoksu on hyvin mieto (tai sitten en vain haista :D) ja koostumus kevyt. En ole paljoakaan kerennyt kuluttaa Lorealin päivävoidetta, joka tuli myös viime kuun boxissa, joten harmittaa että tämäkin tuli nyt. Ainiin, ja jotenkin tulee "mukavanha" olo, kun päivävoiteen nimessä on "young". :D

Täytyy kokonaisuudessaan sanoa, että hitusen pettymys boxi oli mielestäni. Kynsilakka oli paras, väri on upea ja tulee varmasti käyttöön.  Muut tuotteet eivät oikeastaan aiheuttaneet mitään riemunkiljahduksia. Teema on älyttömän hyvä ja hyvä tarkoitus.

Oletko saanut oman boxisi? Oliko jotakin erilaista? Mitä pidit boxista?

2 kommenttia:

  1. Olen saanut ja tykkäsin.Acon tilalla oli neutrogenan voide ja täyskokosia oli kynsilakka,kasvovoide ja hiuskiinne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että oli mieleinen! :) juuri noita mietin, että ovat täysikokoisia..

      Poista

Kiitos kommentistasi ! ♥