keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Sopiva työmeikki?

Tällainen nopea kännykällä tehty postaus ennen töihin lähtöä, koskien työmeikkiä. Mitä olette mieltä palvelualalla työskentelevien naisten meikistä? Pitääkö sen olla mahdollisimman "ei meikkiä" -meikki vai saako käyttää esimerkiksi tummia sävyjä luomissa? Itse meikkaan fiiliksen mukaan, enkä oikeastaan aikaisemmin ole miettinyt tätä. Minua ei ole häirinnyt se, jos joku on halunnut laittaa enemmän meikkiä töihin, mitä sitten? Tai jos joku ei halua käyttää meikkiä, ei se haittaa. Kertokaahan omia mielipiteitänne sopivasta työmeikistä. Alla on kuvat tämän päiväisestä työmeikistäni.

2 kommenttia:

 1. Saa sitä meikkiä olla, kunhan ei ihan överiksi vedä. Yksi kassaneiti kyllä meidän vakiokaupassa häiritsee tälläytymisensä kanssa, tällä ihmisellä ulkoasu on lähes rooliasumainen.. jonkun sortin anime/manga/kawaii/tms?-tyyli, hiukset jättimäisillä korkkiruuvikiharoilla, erittäin voimakas meikki piiiiitkien tekoripsien kera, liian pitkät kynnet ja niissäkin järkyttävä määrä ties mitä blingiä.. :D ja TIARA. (ihmettelen vähän, vissiin ei sit haittaa siellä kaupassa.. kukin tyylillään :D )
  Nii et näissä kuvissa tyylisi on ihan sopivan hillitty :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ohhoh ! Toi kuulostaa jo todella överiltä :D Nyt en epäile omia meikkauksiani ja niiden sopivuutta lainkaan.. :D Voi hyvänen aika.....

   Poista

Kiitos kommentistasi ! ♥