torstai 18. joulukuuta 2014

Beautyblender

Olen täysin addiktoitunut katselemaan ulkomaalaisten tubettajien meikkivideoita, ja monet heistä ovat palvoneet Beautyblenderin ihanuutta. Olen jo kuukausia himoinnut tätä itselleni, en kuitenkaan ole ryhtynyt tilaamaan tätä ulkomailta. Muutama viikko sitten huomasin, että suomestakin saa tilattua Beautyblenderin. En tiedä, mistä kaikkialta, mutta ainakin Pretty.fi stä. Tässä vielä suoralinkki. Nyt heillä on tarjous, kun ostat Beautyblenderin, saat puhdistussaippuan kaupan päälle ! Kannattaa hyödyntää, itse tilasin minisaippua + Beautyblender, maksoi yhteensä 34,90€. Pelkkä Beautyblender maksaa 19,90€, onhan se melko paljon rahaa pelkkään meikkisieneen, mutta lupaan, että tämä on sen arvoinen.  

Beautyblender on lateksiton, joten lateksiallergiasta kärsivätkin voivat käyttää tätä. Se on luotu helpottamaan ja nopeuttamaan meikkaamista. Blenderillä voi levittää meikkivoiteen, peitevoiteen sekä puuterin. Käyttö on helppoa, Blender kastellaan ja puristetaan kuivaksi, lopuksi taputellaan vielä pyyhkeeseen. Se ei jää märäksi niin että kosteus siirtyisi iholle. Samalla Blenderin koko miltei kaksinkertaistuu ja siitä tulee ihanan pehmeä.

Beautyblender on ollut minulle suuri pelastus, nimittäin kun iho kuivuu tulee inhottavia kuivia kohtia, jotka näyttävät todella rumilta etenkin kun on laittanut meikkivoidetta. Luulisin, että jokainen tietää mitä tarkoitan. Beautyblender levittää meikkivoiteen sopivan ohuesti ja tasaisesti. Blender on niin pehmeä, että kun meikkivoiteen taputtelee iholle sillä, niin kuivat kohdat eivät jää "törröttämään". Lisäksi Blenderin muotoilu on hyvä peitevoiteen levittämiseen silmien alle. 


En millään meinannut saada kuvattua sitä kuinka paljon Blender kasvaa. Ehkä näistä kahdesta kuvasta saa ihan hyvän käsityksen. Voisin jatkaa ikuisuuden tätä tuotteen ylistämistä, mutta tuskin kukaan jaksaa kohta enää lukea. Totuus on kuitenkin se, etten keksi mitään pahaa sanottavaa. Ehkä hinta? Tosin sitäkään en kyllä luokittelisi negatiiviseksi enää, kun olen saanut itse kokea kuinka hyvä tuote tämä on.

Beautyblendereitä on neljää erilaista, Original, Pure, Pro ja Micro. Tilasin itse Originalin, joka on se "perus Blenderi". Pure versio on tarkoitettu herkkä ihoiselle sekä hoitotuotteiden levittämiseen. Pro soveltuu tummien meikkivoiteiden ja itseruskettavien levitykseen. Micro on paljon pienempi kuin muut Blenderit, ja se on peiteaineiden, korostuksien ja varjostuksien levitykseen tarkoitettu. Jokainen näistä maksaa Pretty.fi:ssä 19,90€, mutta Originalilla pärjää perusmeikkauksessa erinomaisesti.

Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tätä, sillä kun olet kerran kokeillut, et jää kaipaamaan siveltimiä tai muita. 19,90€ on paljon meikkisienestä, mutta tämä ei ole mikään tavallinen sieni. Lisäksi Blender on pitkäikäinen jos puhdistat sen jokaisen käyttökerran jälkeen. Puhdistus on helppoa etenkin pakkauksessa mukana tullutta palasaippuaa käyttäen. Kyseinen saippua on myös älyttömän hyvä muiden meikkisiveltimien puhdistukseen. Nyt lopetan tämän jaarittelun, tämä kannattaa kokea itse ! :D

Onko meikkikokoelmissasi jo Beautyblender? Mitä mieltä olet siitä? 
Jos ei ole, niin oletko ajatellut hankkia? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! ♥