torstai 19. maaliskuuta 2015

Maybelline Dream Wonder Nude


Kovasti puhuttu meikkivoide, täytyihän se itsellekin käydä hakemassa. Meinasin jättää kokeilematta ihan vain siksi, etten uskonut sen sopivan kuivalle iholle. Pikaisella googlailulla en siihen vastausta löytänyt, joten mielenkiintoni kuitenkin heräsi ja halusin itse konkreettisesti kokeilla mitä kuiva ihoni tästä tykkää. Pullo on pieni: tuotetta on vain 20ml, mutta se riittää varmasti pitkäksi aikaa, sillä tätä ei todellakaan tarvitse paljoa. Ostin tämän pelastamaan kiireiset työaamut, sillä tämä levitetään sormin. Ostin omani Citymarketista hintaan n. 15€, sävy on nro 020 Cameo.


Dream Wonder Nudessa on todella erikoinen pisaran muotoinen annostelija, joka on laitettu sen takia, että sillä saa annosteltua tuotetta juuri sopivan määrän. En oikein tiedä mitä tästä ajattelisin, toisaalta hyvä juttu, mutta toisaalta taas en ymmärrä tämän erikoisuutta? Kuinka paljon tämä eroaa siitä, että olisi vain pelkkä tikku, eikö silläkin saa tuotetta tarpeeksi vähän kerralla? Valaiskaa minua.
Tuotteen käyttö aloitetaan reippaalla ravistelulla ja sen jälkeen tuotetta annostellaan ensin kämmenselkään ja siitä sormilla kasvoille. Kokeilin laittaa tikulla suoraan kasvoille pisteitä, mutta pisara tipahtikin suoraan housuilleni, todella kiva. Tuote on siis todella nestemäistä, mikä itseäni ei haittaa. Meikkivoide tuntuu aivan uskomattoman kevyeltä kasvoilla.

En nyt sanoisi tätä täysin peittäväksi, mutta ehkä puolipeittävä? No, ainakin riittävän peittävä peittämään ihon punaisuuden. Oli muuten hassu fiilis, kun kokeilin tätä kaupassa kämmenselkääni; kun tuotetta alkoi levittämään, se ikäänkuin "suli" ihoon todella nopeasti. En ole koskaan kokenut mitään vastaavaa. Kokeilkaa ihmeessä, jos kaupassa testereihin törmäätte.


Minulla ei kovin paljoa peitettävää ole, lähinnä silmänaluiset ja aavistuksen punaisuutta tosiaan löytyy. Kuvassa ne näkyvät melko huonosti, mutta kyllä näistä silti eron huomaa. Yllä oleva kuva on siis täysin meikitön.


Tässä lopputulos. Toki ymmärrän, että joku nyt ajattelee, että täysin peittävähän tuo on, mutta vakuutan että valolla yms. on hieman vääristävä vaikutus kuvissa. Kasvot eivät siis näytä "kakkunaamalta", eikä täysin meikittömältä, mutta kuitenkin luonnollisemmilta kuin tavallista meikkivoidetta käyttämällä. Tällä ei todellakaan kannata ajatella peittävänsä aknearpia tai vastaavia, kyllä siihen tarvitsee vielä peiteaineen. Kokonaisuudessaan pidän todella paljon tästä tuotteesta, Yksi pisara riittää todella pitkälle ja lopputulos on todella luonnollinen. Puuterin käyttökään ei tämän kanssa ole pakollinen, sillä lopputulos on ainakin itseni mielestä melko matta.

Kuivan ihon omistavana ihmisenä totean, että kyllä tämä jää kuiviin kohtiin jonkin verran kuten moni kokeilemani meikkivoide. Mutta, tämä ei tee läiskistä niin "rosoisen" näköisiä. Ymmärtääköhän kukaan mitä tarkoitan? Minulla on tällä hetkellä poskessa ja otsassa isohkot "atopialäiskät" (mikä niiden oikea nimitys on?) ja kokeillessani Dream Wonder Nudea yllätyin miten vähän se korosti niitä. Ehkä jo se, että tuote on niin kamalan kevyt tekee sen ettei se vaikuta kuivissa läiskissä niin paljoa? En tiedä. Valitettavasti olen päässyt tätä käyttämään vain pariin otteeseen (Päätin olla meikkaamatta kunnes ihottuma kasvoiltani katoaa, missä tuntuu menevän HYVIN pitkään, mutta eihän sitä nyt vaan pysty olemaan tummien silmänympärysten kera, gröhöm.) mutta nämä minimaaliset kokemukset ovat olleet erittäin suotuisia. Palaan asiaan kunhan kasvoni lopettavat minulle kiukuttelun.


PLUSSAT:
+ Todella kevyt iholla
+ Älyttömän helppo ja nopea levittää 
+ Häivyttäminen tapahtuu kuin itsestään
+ Ei tarvitse välttämättä puuteria (kuiva ihoni kiittää)

MIINUKSET:
- Pisaran muotoinen annostelija (en ymmärrä?)Oletko kokeillut Maybelline Dream Wonder Nudea tai aiotko? Mitä mieltä olet tuotteesta? Haluan myös kuulla ihotyyppisi ja miten se on vaikuttanut tuotteen ominaisuuksiin yms. :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! ♥