maanantai 30. maaliskuuta 2015

Sateenkaarikynnet

Olen edelleenkin hulluna liukuväriin, se on niin upean näköinen ja helppo tehdä! Liukuvärjäys pelastaa minut aina kun en tiedä mitä kynsilleni haluan. Olen vanhaan blogiini tehnyt tutoriaalin liukuvärjäyksestä, joten jos joku ei tiedä vielä kuinka tällainen tehdään niin näet sen täältä.

Pohjalle käytin Kone Helsingin sävyä QD01 Snow White, joka ei peittänyt kolmannellakaan kerroksella tarpeeksi. Itse liukuväriin käytin kolmea väriä, sinistä (Nails Rubber "Blue River"), pinkkiä (Kone Helsinki Neon "N008") ja keltaista (Kone Helsinki Neon " N006").

Lopputulos on melko räväkkä. Onnistuin kolhimaan keskisormen kynnen johonkin lakan ollessa vielä märkä.. Argh! Se on niin raivostuttavaa. Minulta loppui Xtran kynsilakanpoistoaine, joten olen käyttänyt nyt Kone Helsingin kynsilakanpoistoainetta, joka ei ole läheskään yhtä tehokasta. Kyllä sillä lakka lähtee kynsistä, mutta kynsinauhojen siistiminen ei oikein onnistunut. Syy voi olla tekijässäkin, mutta helpompaa siistiminen on mikäli aine on tehokasta.

Mitä mieltä olette kynsistä? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! ♥