sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Sinistä kynsillä
Sininen ei koskaan oikein ole ollut minun värini. Tai ainakaan se ei lukeudu niihin väreihin, joita kurkotan laatikosta. Nyt oli kuitenkin pakottava tarve päästä pois omasta mukavuusalueesta. Lisäksi tarvitsin pehmeän laskun kynsitaiteilulle, en nimittäin ole aikoihin koristellut kynsiäni. Ajattelin, että kuivalla siveltimellä koristelu on sellainen idioottivarma koristelutapa, joten sitä sitten!

Pohjalla on Seppälän rubber kynsilakka sävyssä Blue River. Aivan ihana vaalean sininen! Levitys on helppoa, enkä tarvinut kuin kaksi kerrosta. Seuraavaksi tartuin Kone Helsingin Jelly Look lakkaan sävyssä Torres Blue. Todella tumman sininen ja koostumukseltaan melko ohut, kuten jellyn olettaisi olevankin. En ole kertaakaan käyttänyt tätä koko kynnelle, joten en osaa sanoa kuinka monta kerrosta vaatii peittävään lopputulokseen. Päällimäiseksi käytin Kone Helsingin Snow Whitea, Korjailin vielä lopputulosta näillä väreillä kunnes olin tyytyväinen. Päällyslakka päälle ja valmista on!

Olen töissä asiakaspalvelualalla, sain melko monelta vanhemmalta ihmiseltä kuulla vitsailuja " Oletko jättänyt sormesi johonkin väliin?" Hah, alkuun se oli hauskaa, mutta noin 10. kohdalla enää ei kumma kyllä naurattanut.

Onko sinulla sellaista väriä jota ei tule käytettyä juurikaan? 

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi ! ♥