torstai 9. huhtikuuta 2015

Livbox: Huhtikuu 2015


Sain Livboxin eilen. En tiedä mitä mieltä olisin tästä boxista, toisaalta aika tylsä ja toisaalta todella käytännöllinen. Kaikki tuotteet tulee kyllä käytettyä, mutta mitään suuria jännittäviä yllätyksiä ei mukana ollut. Erityisesti petyin siitä, että boxissa oli TAAS kasvovoide, juuri viime kuussa sain yhden. Vaikka tämän kuun boxi ei ollut mikään jymy yllätys hehkutus, niin luin seuraavasta boxista, että siellä on jokin meikki ! Ei muuta kuin: Silkkisen sileänä kesää kohti! Boxista löytyi tällä kertaa tavallaan neljä täysikokoista tuotetta. 
Huhtikuun boxi sisälsi seuraavat tuotteet:

Lumene LAB: Hydrasmooth 24h Silottava Kosteusvoide
Viime boxissa sain Lumenen Bright Now -voiteen, jota en vieläkään kamalasti ole päässyt kokeilemaan. Nyt tuli sitten vielä tämäkin "jonoon". Tulee varmasti käytettyä, mutta tuskin olen ainoa, jonka mielestä peräkkäisissä boxeissa ei tarvitsisi olla kasvovoidetta? Tämä on yksi täysikokoisista tuotteista.

RSFU: Easy Shavin' -Intim Shaving Gel, Nice n'Cool -Intim After Shave + höylä
Käyttöön tulee varmasti, olen jotakin jo joskus kokeillutkin tältä merkiltä. Koot ovat kyllä niin pieniä näissä geeleissä, että kovin montaa kokeilu kertaa tuskin saa. Geelit sopivat koko vartalolle kyllä. Geelit olivat näytekokoa (höylä tietysti "täysikokoinen").

Dove: Talc Soft¨
Kiva käyttää välillä roll-onia. Tässä on yksineljäsosa kosteusvoidetta, kuiva ihoisena voin sanoa, että tarpeeseen tulee! Antiperspirantti saatiin myös täysikokoisena.

Essie: Sugar Daddy -kynsilakka
Essien kynsilakat ovat todella hyviä ja laadukkaita, mutta olisin kyllä kaivannut jonkin keväisen värin. Uskon, että tämä on loistava pohja ranskalaiselle manikyyrille. Kynsilakka on mini versio.

Yllärinä boxissa oli meikkisieniä Iberolta. En käytä meikatessa tällaisia meikkisieniä, vannon Beautyblenderin nimeen, mutta kynsien koristelussa tulee varmasti käytettyä. Tein viime kerralla liukuvärjäyksen ja huomasin ettei laatikostani löydy enää yhtäkään meikkisientä, joten mahtava yllätys!

Kaikenkaikkiaan aikalailla "peruskauraa". En sanoisi silti huonoksi boxiksi, vaikka aika tylsä olikin.

3 kommenttia:

  1. Lumene lab oli silmänympärysvoide ei kasvovoide.Itselle tuli viel extrana arvokas 35e jalkavoide jonka sai pitkäkestoiset tilaajat

    VastaaPoista
  2. Sori sulla tuo lumene onkin kosteusvoide

    VastaaPoista
  3. Ei se mitään! :) olin todella kateellinen niille, jotka saivat silmänympärysvoiteen.. :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! ♥