perjantai 24. huhtikuuta 2015

MUA Glamour Days -paletti

Viimeksi esittelin teille MUA:n Heaven & Earth -paletin. Tänään esittelen teille sen toisen tilaamani paletin, eli Glamour Days. Hintaa tällä on samanverran, eli 4 puntaa (5,56€) ja ne postituskuluthan olivat alle 30€ ostoksille sen 5,50 puntaa (7,64€). Haluan muuten tähän väliin kertoa, että nämä MUA tuotteet ovat itse ostamiani, enkä ole ollut millään tavalla yhteyksissä MUAn kanssa mistään postaus asioista tms. 

Glamour Days -paletissa on 12 luomiväriä, joista 3 on mattaisia ja loput shimmerisiä. Paletista löytyy mm. ruskeita, sinisiä, violetteja, punertavia ja kultaisia sävyjä. Suurin osa sävyistä on runsas pigmenttisiä ja helppoja levittää, ainoa poikkeus on tuo matta tumman ruskea, mutta sekään ei ole mikään mahdoton levittää tai erityisen huono pigmenttinen. Se ei ole aivan yhtä pigmenttinen kuin muut.

Tein tällä paletilla yhden lookin, jossa näytin yhden tavan käyttää värejä silmämeikissä. Aion tehdä teille myös sellaisen hieman värikkäämmänkin lookin, kunhan saan ihoni taas jälleen kerran siihen kuntoon, että voin meikkivoidetta käyttää. Argh, tiedättekö kuinka ärsyttäviä kuivat läiskät ovat? Onko kohtalotovereita? Entä löytyykö hyviä vinkkejä niiden pois saamiseksi? Olen kokeillut vaikka mitä! 

Näillä sävyillä ei ollut nimiä, ainakaan kirjoitettuna palettiin.. Höh. Tässä kuitenkin on swatchaukset jokaisesta, hieman eri valoissa.

Olen oikeasti todella ällistynyt tästä pigmenttisyydestä ja laadusta mitä näiltä kahdelta MUA paletilta löytyy. Oikeasti, vain 5,56 eurolla saa näin uskomattoman hyvät paletit!

Onko sinulla jotakin MUA:n meikkejä? Mitä mieltä olet niistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! ♥