keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

MUA Heaven & Earth -paletti

Tein jo jonkin aikaa sitten tilauksen MUA:lle, paketti sisälti kaksi luomiväripalettia, huulipunan ja kaksi häivytyssivellintä. Esittelen teille nyt toisen näistä paleteista, eli Heaven & Earthin. Paletissa on 12 shimmeristä luomiväriä. Hintaa tällä paletilla on vain 4 puntaa, eli 5,56 euroa. Halpaa kuin mikä ! Postituskulut ovat alle 30 punnan ostoksille 5,50 puntaa, eli 7,64 euroa. Suurin osa MUA:n tuotteista maksaa vain 1-4 puntaa, kannattaa käydä tsekkaamassa!

Takaisin tähän luomiväripalettiin. Olen todella iloinen siitä, että vain 5,56 euron luomiväripaletti on näin hyvä laatuinen. Oikeasti. En odottanut näin pigmenttisiä ja hyvin levittyviä luomivärejä.

Kuten swatceista näkyy, tämä paletti sisältää juurikin niitä minulle sopivia "perussävyjä". Jos olet samanlainen kuin minä ja pidät ruskean sävyistä niin kannattaa ehdottomasti harkita tätä palettia. En ole vielä saanut aikaiseksi kuvata yhtäkään meikkilookkia, jonka olen tehnyt tällä paletilla, mutta lupaan että sellaisia tulee näkymään blogissani.

Kaikenkaikkiaan Heaven & Earh -paletti on aivan naurettavan halpa laatuunsa nähden, luomivärit ovat todella pigmenttisiä ja hyvin levittyviä. Vaikka paletti saattaa vaikuttaa hieman tylsältä, löytyy paletista erikoinenkin sävy; Myan Dust. Myan Dust on vaalea shampanjan värinen, joka taittaa liilaan. En saanut sitä hyvin kuvattua, mutta se on todella kaunis. Aurora sopii älyttömän hyvin silmän sisänurkaan ja kulmaluulle kirkastamaan lookkia. Miettikää kuinka upeita smokey meikkejä yms. tällä paletilla saakaan aikaan. En malta odottaa, että pääsen näyttämään teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! ♥