lauantai 4. huhtikuuta 2015

Ripaus väriä silmämeikkiin

Tilasin MUA:lta kaksi luomiväripalettia, joista toinen on se perus ruskean sävyinen ja toisessa on jopa vähän sinistä, violettia ja pinkkiä sekä niitä perus ruskeita. Halusin kovasti käyttää jotakin hieman värikkäämpää. Olen kuitenkin hieman "ujo" käyttämään mitään erikoisia värejä silmämeikissä, mutta tästä lookista todella tykkäsin.

Mielestäni yksi ns. "inhimillisistä" tavoista tuoda väriä silmämeikkiin on alaluomen rajaus. Kysyin mieheni mielipidettä tästä sinisestä, niin hän sanoi ettei sitä edes oikeastaan huomaa. Hah.

Käytin hieman vaaleampaa sinistä lähempänä silmän sisänurkkaa ja ulkonurkkaan laitoin aavistuksen tummempaa sinistä tuomaan hieman syvyyttä katseeseen. Todellisuudessa värit ovat aavistuksen kirkkaammat, mutta minun kuvaustaidoilla ja tämän hetken valaistuksilla en tämän parempaa kuvaa saanut.

Toinen hyvä esimerkki värien käyttöön (huom. meille, jotka kallistuvat sinne ruskeisiin sävyihin useimmiten) on rajata yläluomi jollakin värillä.

Mielestäni tällaisen sinisen alaluomirajauksen kanssa sopii hyvin tällainen neutraalimeikki yläluomella. Jos olisin rajannut vielä yläluomenkin sinisellä, olisi se ollut mielestäni liikaa. Rajasin yläluomen kuitenkin pehmeästi mustalla luomivärillä. Musta eyelinerikin olisi käynyt, mutta viime kertaisen geelieyeliner käytön epäonnistumisen jälkeen, en halunnut nyt ottaa sitä riskiä..

Tykästyin nyt kovasti tähän, joten varoitan teitä sillä saattaa useampiakin variaatioita vilahdella täällä blogin puolella!

Onko sinulla hyviä vinkkejä, kuinka eri värejä voisi käyttää tuomaan ripauksen väriä silmämeikkiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! ♥