keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Sleek Au Naturel Palette

Olen jo pitkään himoinnut Sleekin luomiväripalettia ja kun nyt vihdoinkin sellaisen pääsin tilaamaan, en osannut päättää minkä valitsisin, Päädyin tällaiseen neutraaleja värejä sisältävään Au Naturel -palettiin. Tilasin paletin Pretty,fi verkkokaupasta hintaan 12,90€. 

Ylärivi: Nougat, Nubuck, Cappuccino, Honeycomb, Toast, Taupe
Alarivi: Conker, Moss, Bark, Mineral Earth, Regal, Noir
Paletti sisältää 12 luomiväriä, joista 3 on shimmerisiä ja muut mattaisia. Minulla oli suuria vaikeuksia ylärivin sävyjen swatchaamisen kanssa, en ymmärrä mikä siinä oli, mutta osa luomiväreistä eivät meinanneet millään näkyä lainkaan. Vaaleammalle iholle tämä paletti on varmasti vielä parempi. Olen joka tapauksessa tykännyt ylärivissä olevista sävyistä erityisesti rajojen häivyttämisessä yms. 

Olen lukenut monista arvosteluista, että Sleekin luomivärit ovat todella pigmenttisiä ja hyviä yms. Onkohan minulla tullut jokin "huono erä" tms. kun nuo ylärivin sävyt eivät millään meinanneet edes irrota sormenpäähän? Googlasin swatcheja ja niissä nuo ylärivin sävytkin näkyvät todella hyvin. 

Olen käyttänyt Au Naturel -palettia jo pariin silmämeikkiin, jotka ajattelin tässä teille esitellä myös. Tein ensin tällaisen punertavan "smokey eyes" tyyppisen meikin, Koko luomelle käytin sävyä Conker, joka on yksi lemppareistani paletissa. Ulkonurkkaa tummensin sävyllä Regal. Luomivakoon ja rajojen häivyttämiseen käytin sävyä Toast. 


Toinen silmämeikki on luonnollisempi perusmeikki. Koko luomella käytin sävyä  Taupe, joka on ihanan hehkuvan shamppanjainen shimmer. Silmän ulkonurkkaan käytin sävyä Regal, koitin saada aikaan V muodon. Rajat häivytin tällä kertaa sävyllä Honeycomb. Tykkäsin älyttömästi myös tästä lookista, juuri töihin sopiva.

Selasin Youtubesta tutoriaaleja jo ennenkuin sain tämän paletin itselleni. Aika paljon siellä oli todella samantyylisiä meikkejä, joissa pääosin käytettiin Taupea koko luomella ja Conkeria ulkonurkassa, joka myös tummennettiin Noirilla. Halusin itse kokeilla ensin jotain hieman erilaista.

Kokonaisuudessaan voin suositella tätä palettia. Sävyt ovat upeat, juuri sellaisia must have. Tummemmat sävyt ovat uskomattoman pigmenttisiä! Vaaleimmat eivät niinkään, mutta silti ne sopivat hyvin häivyttämiseen, kuten olen jo monta kertaa todennutkin. Tykkään kun nämä luomivärit ovat jotenkin kermaisia koostumukseltaan, todella erilaisia kuin aiemmat kokeilemani. Hintaan nähden todella hyvä paletti.  

Tilasin samalla myös Sleekin Contour Kitin sävyssä Light. Siitä lisää myöhemmin! 

Onko sinulla Sleekin luomiväripalettia? Mitä mieltä olet? Löytyykö kokoelmistasi muita Sleek tuotteita?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! ♥