maanantai 20. huhtikuuta 2015

Sleek Contour Kit

Ajattelin esitellä teille tänään tämän Sleek Contour Kitin sävyssä Light. Tilasin tämän Pretty.fi:stä samalla kuin Sleek Au Naturel paletin. Hintaa tällä on 12,90€, ei ollenkaan paha. Näiden kahden tuotteen kokeilemisen jälkeen himoitsen lisää Sleek tuotteita. Laatu on aivan älyttömän hyvä eikä hintakaan kirpaise. 

Valitsin tämän Contour Kitin sävyssä light, koska netistä lukemani perusteella medium on jo melkoisen tumma. Setti sisältää mattaisen varjostuspuuterin ja shimmerisen korostuspuuterin. Puuterit tuntuvat ihanan kermaisilta, ne on älyttömän helppo häivyttää ja pigmenttiä löytyy. Varjostuspuuterilla saa todella kevyen tai halutessaan kerrostamalla tummemman lopputuloksen. Korostuspuuteri on upean kiiltävä, kun sitä laittaa poskipäille, ei jää sellaista liian glitteristä jälkeä vaan enemmänkin hohtava/kiiltävä. 

Tässä on teille vielä swatchaukset. Halusin näyttää teille kuinka upeasti varjostuspuuterinkin saa häivytettyä, joten swatcheja tehdessäni häivytin sormella kevyesti yläosaa. Käytän nykyään vain näitä kahta tuotetta, enkä kaipaa mitään vanhoista korostus- tai varjostuspuutereistani. 

Jos sinulla on hakusessa uusi Contour Kit, niin suosittelen todella kokeilemaan tätä Sleekin Contour Kittiä. 

Mikä on sinun lemppari varjostus- ja korostuspuuterisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! ♥