lauantai 11. huhtikuuta 2015

Vaseline: intensive care -spray moisturiser

Vaselinen spray moisturiser on JUMALALLINEN tuote. Oikeasti, olen rakastunut. Luin Ostolakossa -blogista joskus ajat sitten tästä tuotteesta, silloin en vielä ollut kuullutkaan tällaisista ruiskutettavista vartalovoiteista. Olen kyllä iät ja ajat ruikuttanut miten helppoa olisi jos voisi vain suihkia ympäriinsä tai kylpeä rasvassa. Kyllä, olen laiska.

Tuotetta käytetään siis niin, että tätä suihkutetaan n. 10cm etäisyydeltä koko kehoon ja levitetään. Itse teen niin, että suihkutan ensin toisen käden, jonka jälkeen vaihdan pullon toiseen käteen ja suihkutan käden ja loppu etuosan mahdollisimman yhtäjaksoisella suihkeena. Siirryn sitten takapuolelle ja suihkutan selästä jalkoihin samanlailla. Lopuksi hyvin pienellä vaivalla levitän voiteen käsin. Vaikea selostaa, mutta toivottavasti idea tulee selville.

Vaselinen intensive care spray moituriser pakkauksen selostuksen mukaan imeytyy nopeasti, syväkosteuttaa, jättää ihon pehmeäksi mutta ei rasvaiseksi tai tahmeaksi. Komppaan jokaista väittämää 100 prosenttisesti.

Tuote on todella kevyttä sekä nestemmäistä ja se suihkuaa tasaisesti. Olen käyttänyt tätä nyt suurinpiirtein kuukauden verran joka kerta suihkun jälkeen. Iho jää älyttömän pehmeäksi, kuin vauvan peppu. Ihoni aikaisemmin kutisi kovastikin välillä, mutta Vaselinen käytön aikana hyvin harvoin. Tätä ei tarvitse käyttää paljoa kerralla, sillä voide on todella riittoisaa.

Tuote ei eroa perinteisista vartalovoiteista juurikaan loppujen lopuksi, vaikka suihke muodossa onkin. Minun mielestäni tämä on kuitenkin huomattavasti parempi tuote kuin esimerkiksi perus Nivea. Todellakin tämä on laiskan rasvaajan pelastus, kun voi vain suihkia ympäriinsä ja tuote imeytyy sekunneissa. Ostin tämän Citymarketista noin 6€:lla, siinä oli muistaakseni jokin tarjous. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!

Oletko kokeillut suihkutettavaa vartalovoidetta? Mitä mieltä olit? Aiotko joskus kokeilla? 

2 kommenttia:

  1. Tänään ostin ja heti testasin aivan ihana tuote ensimmäisen käyttökerran jälkeen sanon ja tiedän että en käytä enään mitään muuta Hinta oli k-kaupassa vähän reilu 3€

    VastaaPoista
  2. Tänään ostin ja heti testasin aivan ihana tuote ensimmäisen käyttökerran jälkeen sanon ja tiedän että en käytä enään mitään muuta Hinta oli k-kaupassa vähän reilu 3€

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! ♥