maanantai 18. toukokuuta 2015

Garnier Respons: Marvellous nectar

Varmasti moni on nähnyt näitä kaupan hyllyllä, en osaa yhtään sanoa, koska nämä ovat myyntiin tulleet. Tuskin olen ainoa, jolla hiukset sähköistyvät todella herkästi? Ajattelin kokeilla öljyistä shampoota ja hoitoainetta josko ne auttaisivat. Olen käyttänyt nyt näitä reilu kuukauden verran ja voin kertoa, että apua on ollut! 

Sarjaan kuuluu shampoo, hoitoaine, öljy ja tehohoito. Tehohoidon jätin tällä kertaa ostamatta. Näistä oli Anttilassa tarjous, eli jokainen maksoi 3 euroa.  Marvellous Nectar on kuiville ja kiillottomille hiuksille tarkoitettu. Näitä oli useampaankin kategoriaan tarkoitettuja. 

Marvellous nectar -tuotteet sisältävät argaani- ja kameliaöljyä, eivätkä sisällä parabeenejä. 

Shampoo on hyvin vaahtoutuvaa ja helposti huuhdeltavaa. Tässä on mieto ja pehmeä tuoksu, jota en oikein osaa kuvailla. Huuhtelun jälkeen märät hiukset tuntuvat hieman öljyisille tavallaan niinkuin öljyhoidon jälkeen, varmaan ne jotka ovat tehneet öljyhoitoja hiuksilleen tietävät mitä tarkoitan.

Koostumus on todella juoksevaa ja tuote on läpinäkyvää. 

Hoitoaine tuoksuu aavistuksen pistävämmälle kuin shampoo suoraan purkista, mutta suihkussa käyttäessäni en ole itseasiassa haistanut yhtään mitään.  

Hoitoaine poikkeaa todella paljon aikaisemmin käyttämistäni, sillä se on koostumukseltaan ensin voidemmaista, mutta sitten kun sitä levittää niin se muuttuu öljyksi. Vaikea selittää. Hiuksista se on todella helppo huuhdella pois ja hiukset tuntuvat silkinpehmeiltä!

Ostin lisäksi tämän Marvellous nectar -hiusöljyn, joka on kaikille hiustyypeille tarkoitettu. Tämän on tarkoitus hoitaa, antaa kiiltoa, suojaa, pehmeyttä ja helpottaa föönausta. 

Tätä voi käyttää pyyhekuiviin hiuksiin tai kuiviin hiuksiin kiiltoa tuomaan. Olen kokeillut molempia, ja tykkään todella paljon. Latvat eivät ole enää niin kuivan oloiset ja tämä antaa kuiviin hiuksiin käytettynä ihanan kiillon! 

Hiusöljyssä on kätevä pumppu, jolla saa annosteltua tuotetta helposti. Tässä on samanlainen mieto tuoksu kuin shampoossa ja hoitoaineessa. Tämä ei tee hiuksista rasvaisen näköisiä edes kuiviin hiuksiin käytettäessä. Siitä suuri plussa! 

Kokonaisuudessaan suosittelen tätä sarjaa kaikille, joiden hiukset ovat kuivat ja sähköiset. Itselleni auttoi sähköisyyteen jo ensimmäisellä käyttökerralla. Voisin väittää, etten hetkeen edes kokeile muita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! ♥