sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Livbox Toukokuu 2015

Eilen tuli Livbox! Odotin innolla tätä boxia, sillä tässä on yksi Glitz&Glam bloggarin suosikki meikkituotteista. Ainiin, kirjoitan tätä postausta tabletilla, jonka pari viikkoa sitten sain. En tiedä tosiaankaan, tuleeko tästä yhtään mitään, mutta koetetaan. Kätevää tämä on siinä mielessä, että minulla on tablettiini sellainen suojakuori, jossa on näppäimistö. Heti jos joku huomaa tässä jotakin kummallista sijoittelussa yms. niin jätäthän kommenttia!

Olen aavistuksen pettynyt tähän boxiin. En tiedä, mutta odotin jotenkin jotakin hieman erilaista. Teemana tällä kertaa on "Kesä on yhtä juhlaa".

Naturel: Nail Cover Stickers
Koko kynnen peittävät tarrat, pakkauksen mukana myös muotoilukynsiviila. Tosi kauniit leopardikuvioiset tarrat. Olen kerran aikaisemmin koko kynnen tarroja kokeillut ja tykkäsin kovasti. Palan halusta laittaa nämä kynsiin, taidan tehdä sen heti kun olen tämän postauksen saanut tehtyä!

Tuote on täysikokoinen, eli 20 tarraa. Saatavilla mm. hyvin varustelluista tavarataloista ja www.kauneutta.com hintaan 3,90e.  

Lumene: Heleyttävä BB-vartalovoide
BB-vartalotuote on suunniteltu korostamaan rusketusta ja parantamaan ihon sävyä kevyesti sävyttävällä ja kosteuttavalla koostumuksellaan. Erityisesti dekolteen, käsivarsien ja säärten iholle. Tämä nimenomaan ei ole itseruskettava. En osaa yhtään vielä sanoa millainen tuote tämä on. Itselläni ei ole minkäänlaisia ongelmia ruskettumisen kanssa, en itseasiassa edes muista koska olisin palanut auringossa, paitsi poskipäät. Voihan tämä silti olla oikein kiva hehkun tuoja kesällä! Mielenkiinnolla kokeilen. 

Tuote on täysikokoinen, 150ml. Saatavana hyvin varustelluista tavarataloista ja päivittäistavarakaupoista hintaan 14,90e.

Dove: Deeply Nourishing Suihkusaippua
Olen jo pitkään käyttänyt erilaisia Doven suihkusaippuoita. joten ajattelin että tämä on perus hyvä tuote. Aikaisemmasta kokemuksestani poiketen, tätä suihkusaippuaa onkin muutettu. Nimittäin koostumus on vaahtoutuvampi mutta hellävaraisempi iholle. Innolla kokeilen, kunhan aikaisempi pistaasille tuoksuva loppuu. 

Tuote on näytekokoa, eli 55ml. Saatavilla hyvin varustelluista tavarataloista ja päivittäistavarakaupoista hintaan 2,45e

 Max Factor: Colour Elixir Giant Pen Stick
Tämä oli ilmeisesti se Glitz&Glam bloggarin lemppari. Eli tällainen suuri huulipunakynä, jolla on helppo sekä rajata huulet että värittää ne. Sain sävyn Passionate Red. Ihana tumma punainen, huulilla tämä on todella kiiltävä ja hieman ehkä jopa märän näköinen. Levitys oli mielestäni jotenkin vaikeaa, en tiedä johtuiko se koostumuksesta vai mistä, mutta kokeilen varmasti uudelleen, jos vaikka vika oli levittäjässä. Mukana tuli myös teroitin, jossa on aukot sekä isolle että pienelle kynälle.

Tuote on täysikokoinen, eli 2,8g. Saatavilla hyvin varustelluista tavarataloista ja päivittäistavarakaupoista hintaan 11,90e.

 La Roche-Posay: Eau Thermale -lähdevesi
Rauhoittaa herkkää ihoa, joka on ärtynyt ulkoisista tekijöistä, kuten auringosta tai ihon pintakerrosta ohentavista käsittelyistä johtuen. Lähdeveden rauhoittavat ja antioksidanttiset vaikutukset perustuvat lähdeveden sisältämien mineraalien ja hivenaineiden yhdistelmään. Soveltuu käytettäväksi esim. kasvojen puhdistuksen tai auringossa oleskelun jälkeen rauhoittamaan ihoa. En ole koskaan ennen kuullutkaan tällaisesta tuotteesta, enkä oikein ymmärtänyt silti miten ja missä tätä nyt käytetään ja mitä vaikutusta tällä on. 

Tuote on näytekokoa, eli 50g. Täysikokoinen on 150g ja maksaa apteekissa 10e.

Nivea: Lip Butter Coconut
Nivean kookokselta tuoksuva uutuushuulivoide sisältää sheavoita. Ensin ajattelin EEEEIIII. Ensinnäkin, jokin kuukausi sitten Livboxissa sain mustikan tuoksuisen tällaisen. Se oli ensin ihan hyvä ja kiva, mutta totesin lopulta kuinka muovisen tuntuinen se on, eikä kosteuttanut ainakaan omia huuliani. Joten, ensin petyin kun näin tämän boxissa, koska en oikeastaan pitänyt aikaisemmastakaan ja lisäksi en voi sietää kookoksen makua, tuoksu on kylläkin ihana. Rohkeana kuitenkin avasin tämän ja tuoksu oli ihana! Kokeilin tätä heti ja onnekseni totesin tämän mauttomaksi! Huh. Lisäksi suuri plussa siitä, että tämä ei tunnu lainkaan muoviselta huulilla vaan on todella kevyt. Kosteuttavuudesta en vielä oikein pysty sanomaan muutaman käyttökerran jälkeen, mutta ihan ok tuotteelta vaikuttaa. 

Tuote on täysikokoinen, eli 16,7g. Saatavana hyvin varustelluista tavarataloista ja päivittäistavaramyymälöistä hintaan 3,45e. 

Kokonaisuudessaan boxi oli ihan ok, ei mitään suuria sydämentykytyksiä tai JIIHAA huutoja. Niitä odotellessa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! ♥